Balul Bobocilor 2017

Joi, 2 noiembrie, a avut loc un eveniment important pentru cei care se află la început de drum ca boboci: Balul Bobocilor 2017, în cadrul Colegiului ”Iulia Hasdeu” din Cahul. Organizatorii evenimentului, gr. AS 1621, diriginte Piscunov Alexandra, au conceput un program din care nu au lipsit cântecul, dansul şi talentul actoricesc demonstrat prin momente artistice inedite.

Mult aşteptatul Bal al Bobocilor 2017, va rămâne cu siguranță în amintirea celor prezenţi la eveniment. O sală plină, o scenă plină, o atmosferă incendiară şi 9 perechi de bobocei care şi-au făcut curaj pentru a anima o sală întreagă. Perechile participante au încântat pe cei prezenți prin spontaneitate dar şi cunoştinţele pe care le deţin.

Elevii au fost supuși la cinci probe. Prima probă, la care au trebuit să facă față, a fost prezentarea într-un mod cât mai original, folosindu-se de creativitate şi ingeniozitate. A urmat apoi proba de inteligență, în care participanții au răspuns la întrebări de cultură generală. Următoarea proba, cu tematica “Cunosc și scriu corect limba maternă”, a pus la încercare aptitudinile de scriere corectă a boboceilor. Proba dansului și defilarea, deasemenea a fost de nelipsit.

Amuzament şi voie bună au fost cuvintele cheie ale balului din anul acesta. Iar în final juriul format din profesori și elevi au anunțat câştigătorii. 

Titlurile de Miss şi Mister Boboc 2017 a Colegiului „Iulia Hasdeu” au fost obținute de elevii grupei Contabilitate. Locul II, Miss şi Mister Simpatie – elevii grupei Ecologie, iar pe locul III, Miss şi Mister Eleganță, s-au clasat elevii grupei I.PAP